GENEL Haber Girişi : 26 Kasım 2019 00:24

AYHAN:KADINLARIMIZA ŞİDDETİ UYGULAYANLARI KINIYORUZ.

AYHAN:KADINLARIMIZA ŞİDDETİ UYGULAYANLARI KINIYORUZ.
Diyarbakır Ticaret Borsası Başkan Vekili Şeyhmus Ayhan ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Mesajında, kadına yönelik şiddetin olduğu bir toplumda ya da ortamda medenilikten kesinlikle
‘Kadınlara yönelik şiddet, insanlık onurunun ayaklar altına alınması, erdemin, faziletin, hoşgörünün ve insanlığın insafsızca katledilmesi demektir. Kadına yönelik şiddet, zihin ve duygu noksanlığıdır. Kadın, her şeyden önce bir insandır ve ona hak ettiği değeri gösterene de, insanoğlu denir’ ifadelerini kullandı. 25 Kasım'ın tarihçesine dair hatırlatmada da bulunan Diyarbakır Ticaret Borsası Başkan Vekili Şeyhmus Ayhan mesajını şöyle tamamladı: ‘Bu duygu ve düşüncelerle 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nü kutluyor, Yüce Rabbim’den: bütün kadınlarımıza sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk ve esenlikler içinde yaşayabilecekleri bir dünya niyaz ediyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.