GENEL Haber Girişi : 20 Ekim 2018 12:13

Bağlar halkı Beyoğlu'nu Belediye Başkanı olarak görmek istiyor

Bağlar halkı Beyoğlu'nu Belediye Başkanı olarak görmek istiyor
2019 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi, belediye başkanı olmak isteyen adaylar birer birer ortaya çıkmaya başlarken vatandaşlarda kimleri aday olarak görmek istediklerini sosyal medya üzerinden belirtiyorlar.
Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı olarak görev yapan başarılı siyasetçi İş adamı Hüseyin Beyoğlu'nu vatandaşlar Bağlar Belediye Başkanı Adayı olarak görmek istediklerini belirtti. Sosyal medyada ve vatandaşlar arasında yapılan konuşmalarda AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun başarılı siyasetçiliği konuşulurken, Beyoğlu'nun Bağlar Belediye Başkanı adayı olması halinde kendisini destekleyeceklerini ve Beyoğlu'nun da bu görevi layıkıyla yerine getirileceği konuşuluyor.  






Konuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara tevazu ile cevap veren AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Beyoğlu bunların halkın teveccühü olduğunu belirterek, kendisine böyle bir görev verilmesi halinde elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Beyoğlu, "Uzun yıllardır siyasette görev yapıyorum. Bağlar halkıyla yakından kaynaştık dertlerini, sorunlarını dinledik. Gece gündüz beraber olduk, beni böyle bir göreve layık görmeleri çok mutlu etti. Ama tabiki de son söz partimizindir, eğer partimiz bana böyle bir görev verirse seve seve hazırım ama dediğim gibi şuan için benim böyle bir beklentim veya başvurum söz konusu değildir. Bağlar halkıma çok teşekkür ediyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.