GENEL Haber Girişi : 08 Kasım 2019 20:27

Beybur'dan Mübarek Mevlid Kandili mesajı

Beybur'dan Mübarek Mevlid Kandili mesajı
Yönetici,Siyasetçi Bilimci,Stratejik,Araştırma,Birlik ve Akademik Düşünce Derneği Genel Başkanı Muhammed Beybur, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Mesajında Âlemlere rahmet elçisi olarak gönderilen iki cihan Peygamberi'nin dünyaya teşrif ettiği ve kainatı şereflendiği gün olarak telakki edilen Mevlid Kandilinin insanlığın kurtuluşuna açılan bir fırsat kapı olduğunu belirten Beybur, " Yüce Allah'ın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede İslam alemi ve tüm insanlık için yapacağımız dualarla, huzurlu, yaşanılabilir bir dünya için gönülden yakarışta bulunmalıyız. Böyle yüce bir peygamberin ümmeti olarak O’nun sünneti, sözleri ve Kur’an-ı Kerim’in ışığında hareket etmeli, büyük günahlardan kaçınmalı ve birbirimizi sevmeliyiz. Cuma gecesi idrak edeceğimiz Mevlit Kandili’nde bol bol dualar etmeli, büyüklerimiz ziyaret edilmeli, Cenab-ı Allah’tan af ve mağfiret dilenmelidir. Türk-İslam coğrafyasında yaşanan zulüm, savaş ve kardeşin kardeşe kırdırılması olaylarının son bulması temennisiyle Mevlit Kandili’nin Diyarbakırımız'a, ülkemize ve milletimize ayrıca tüm İslam coğrafyasına huzur, barış, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyor; tüm hemşerilerimin mübarek Mevlit Kandili’ni kutluyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.