GÜNDEM Haber Girişi : 23 Kasım 2023 21:40

İpek’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

İpek’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Hotel Büyük Kervansaray ve Büyük Mardin Otellerinin Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra Yeşil Çam Sanat Kültür Sinema ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği başkan yardımcısı Mehmet İpek , ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı y

Mesajında, öğretmenlerimizin yaptıkları fedakârlıkların unutulmaz ve saygı değer olduğuna dikkati çeken  Mehmet İpek, şunları söyledi:


‘Kuşku yok ki, öğretmenlerimiz bizlere bilgileri, becerileri ve yaşam tarzlarıyla örnek teşkil etmiş, son derece saygın insanlardır.


Böylesi bir günde, hepimizin Eğitim dönemine ait anıları canlanırken, öğretmenlerimizin bizler için yaptıkları fedakârlıklar da, adeta birer film şeridi gibi gözlerimizin önünden geçmekte.


Bu anlamda ülkemizin geleceğini teminat altına almak hususunda en önemli görevlerden biri hiç şüphesiz öğretmenlerimize düşmektedir. 

 

Öğretmenlerimizin çalıştıkları ortamlarda karşılaşacakları eksiklik ve aksaklıkları sağduyu ve hoşgörü ile çözüme ulaştıracaklarından, öğrencilerini kardeşleri, evlatları gibi bağırlarına basacaklarından, her geçen gün daha da büyüyen ve güçlenen Devletimizin yükselişine, ilim ve irfanlarıyla omuz vereceklerinden şüphem yoktur.


Haklarının hiçbir şekilde ödenemeyeceği inancıyla, yaratılmışların en şereflisi olan insanın tekâmülü uğrunda ömrünü vakfeden öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en halisane duygularımla kutluyor, şahadetle şereflenen ve ebediyete intikal etmiş bulunan eğitim camiamızın mensuplarına, Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum’.