GENEL Haber Girişi : 11 Mart 2021 22:59

MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Bozkuş’tan Başkan Beyoğlu’na ziyaret

MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Bozkuş’tan Başkan Beyoğlu’na ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş ve yönetim kurulu üyeleri, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nu ziyaret etti.


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 20’nci Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Mehmet Bozkuş’un kurum ziyaretleri devam ediyor.

MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bozkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Diyarbakır’da göreve geldiği günden beri şehrin modern hale gelmesi için verdiği mücadele ile takdir toplayan Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek çabaları için teşekkür edip fikir alışverişinde bulundular.

Bozkuş, “Başkan Beyoğlu’na Diyarbakır’a göstermiş olduğu önem ve yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. MÜSİAD olarak Diyarbakır için ne gerekiyorsa yanlarında olduklarımızı belirtmek istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Beyoğlu ise, "Halka hizmet etmeyi hakka hizmet olarak görüyoruz. Vatandaşlarımız huzurlu ve mutlu olursa biz daha çok mutlu oluruz. Vatandaşlarımızın yaşantısını kolaylaştırmak için hizmetlerimiz devam edecek. Daha çok çalışacağız." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.