GÜNDEM Haber Girişi : 26 Haziran 2023 22:32

Seven'den Kurban Bayramı Mesajı

Seven'den Kurban Bayramı Mesajı
Tarım orman bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Erdal Seven, yayınladığı mesajda, halkımızın ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kurban  Bayramı’nın rahmet, bereket ve sayısız İlahi lütuflarla dolu olduğuna dikkati çeken Erdal Seven , mesajında şu görüşlere yer verdi:


‘Kudreti ve Azameti sonsuz ve sınırsız olan Yüce Allah’ım, bizleri hak yoldan, doğruluktan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Herkese hayırlı ve bereketli  Bayramları dileklerimizi iletiyorum.
Ümmet-i Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, akan mazlum ve masum kanlarının durmasına; sevgi, hoşgörü ve barışın hâkim olmasına vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun.


Elbette ki hepimizin yarınlarımıza dair umutları, hedefleri ve hayalleri var. Kurban  Bayramı’nın bu umutların yeşermesi ve gerçekleşmesine vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz edelim.
Bereketiyle gelen Kurban  Bayramı, bütün Ümmet-i Muhammed’e bol bol huzur, mutluluk, dirlik ve esenlikler getirsin. Özlemini duyduğumuz bütün güzellikler hanelerimize dolsun. Hayal ettiğimiz, bütün hedeflerimiz birer birer gerçekleşsin. Kurban  Bayramı'na ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 


Cenab-ı Allah; bu mukaddes günler hatırına, huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atmamızı nasip eylesin.


Bütün hayatınızın Bayram tadı ve bereketinde olması dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, başta vatanımız olmak üzere, bütün Ümmeti Muhammed’e, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim’.