GENEL Haber Girişi : 17 Şubat 2023 20:27

Acil Uzmanı Dr. Ayhan Tabur,’dan Miraç Kandili Mesajı

Acil Uzmanı Dr. Ayhan Tabur,’dan Miraç Kandili Mesajı
D.BAKIR/ Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Uzmanı Dr. Ayhan Tabur, mübarek Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Miraç Kandili’ni kutladı.


Miraç Kandili’nin faziletlerinin saymakla bitmeyeceğine dikkati çeken

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Uzmanı Dr. Ayhan Tabur,, mesajında duygularını şöyle paylaştı:

‘Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın habercisi olduğu gibi, kuşkusuz böyle Mukaddes kandil geceleri de yeni rahmetlerin habercisidir. İşte bir kez daha, Âlemi İslam olarak, hayırlı ve kutlu bir geceye kavuşmuş olmanın manevi hazzını yaşamaktayız.

Miraç Kandili, Yüce Rabbimiz’in bizlere içinde sonsuz hediyeler ve müjdeler barındıran sınırsız nimetlerinden biridir’.

 ‘Son birkaç yıldır, oldukça zor bir süreçten geçiyoruz’ diyen Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Uzmanı Dr. Ayhan Tabur,  şöyle devam etti:

‘6 Şubat sabahı yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremde, kırk bine yakın vatandaşımız hayatını kaybetti. Deprem sonrası, devlet ve milletimiz el ele vererek, dayanışma örneğiyle, enkaz kaldırma ve depremzedelerimize yardımcı olma noktasında başarılı çalışmalar gerçekleştirdi.

Arama-kurtarma çalışmaları esnasında, birçok mucizeyi hep beraber yaşadık. Depremin on bir ve on ikinci günlerinde, enkazdan sağ olarak kardeşlerimiz çıkarıldı.

Depremlerde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza, Yüce Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

Yüce Rabbim, içinde bulunduğumuz mukaddes gün ve geceler hürmetine, bizleri her türlü kazalardan, belalardan, doğal afetlerden muhafaza buyursun.

Bu duygu ve düşünceler ışığında, ülkemiz ve bütün İslam Dünyasının mübarek Miraç Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyor, Cenab-ı Allah’tan; içinde bulunduğumuz zor süreçten, hepimizi kurtarmasını niyaz ediyoruz’.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.