GENEL Haber Girişi : 21 Ekim 2018 15:52

Beyoğlu: Cumhurbaşkanımızın gelişi kentte hava kattı

Beyoğlu: Cumhurbaşkanımızın gelişi kentte hava kattı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonunda kabine üyeleriyle beraber Diyarbakır’a çıkarma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan ve kentin bir çok yerinde düzenlenen Gençlik Festivaline katılmak i
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır gelişini değerlendiren Bağlar İlçesi'nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Eski  İlçe Başkanı başarılı siyasetçi Hüseyin Beyoğlu, "Cumhurbaşkanımızın gelişi kentimize ayrı bir hava kattı" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Stadyumu'nun açılışını yapmak ve Ziraat Gençlik Festivali kapanış törenine katılmak üzere kente geldi. Öğle saatlerinde havayoluyla kente gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışların ardından 'Ünlüler Karması' maçının başlama vuruşunu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet daha sonra Sur ilçesini gezerek incelemelerde bulundu.  




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'da yaptığı açıklamaları değerlendiren Hüseyin Beyoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Diyarbakır'a yaptığı ziyaret çok önemlidir. Bu yıl üçüncü kez Diyarbakır'a gelen Cumhurbaşkanımızın kentimize verdiği önemi görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanımızın sevgisi Diyarbakır'a lafta değil. Diyarbakırımızı huzura kavuşturmak ve yeniden imar etmek için çalışan değerli Cumhurbaşkanımız ve kabine üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.