GENEL Haber Girişi : 09 Temmuz 2022 08:56

Seven’den Mübarek Kurban Bayram mesajı

 Seven’den Mübarek Kurban Bayram mesajı
Doğa Koruma ve Milli Parklar Diyarbakır İl Şube Müdürü Erdal Seven, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı


 


 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Diyarbakır İl Şube Müdürü Erdal Seven  , mesajında şu ifadelere yer verdi: Zilhicce ayının onuncu günü başlayarak dört gün boyunca devam eden ve İslam dini gereğince kurban kesilerek yoksullara dağıtılan Müslümanların dini bayramımızdır. Kurban Allah’a yaklaşmak ve Allah rızasını kazanmak niyetiyle kurban edilen hayvan demektir.

 

 

Rabbim İbrahim (a.s.) teslimiyeti, İsmail (a.s.) sadakatine bizleri muvaffak etsin, Kurban Bayramımızı zulüm altındaki Müslümanların kurtuluşuna ve ümmetin birliğine vesile kılsın, “Bayramlar vardı ülkemde, sevincin, mutluluğun paylaşmanın ve hatırlamanın doruğa çıktığı günlerdi. Dilerim Ulusumuz tekrar bu güzel günlere kavuşsun ve ülkemizin yüreğindeki yangın sonsuza dek sönsün; birlik, beraberlik ve güven içinde nice bayramlar görelim.” Bütün vatandaşlarımızın

yüreğindeki yangın sonsuza dek sönsün; birlik, beraberlik ve güven içinde nice bayramlar görelim.” Bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı esenlik, huzur ve mutluluk dileklerimle kutluyor, sevgiler, saygılar sunuyorum” dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.